Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Не панікувати в умовах війни закликають херсонців

Відповідне звернення написав голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко у соцмережі.

Зважаючи на те, що російські окупанти біля кордонів України розмістили 100-тисячну армію, керівництво країни, а також Херсонщини закликають громадян не піддаватись паніці.

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь». У повідомленні йдеться про наступне:

«З самого початку війни, яка вже триває 8 років, ми працюємо, розвиваємося, вчимося, водимо дітей до дитячих садочків, відзначаємо свята, розвиваємо громади, будуємо нові дороги, мости, школи, стадіони – НЕ ПІДДАЮЧИСЬ ПАНІЦІ!

Ми – миролюбний та працьовитий народ. Свобода, гідність, щирість і справедливість для нас завжди були і є найголовнішими цінностями. Всі конфлікти вирішуємо діалогом, а не танками!

І вже 8 років в такій реальності, БЕЗ ПАНІКИ, ми живемо та йдемо своєю дорогою до справедливості і перемоги. Адже прагнемо жити у своїй економічно самостійній країні, зі своєю культурою та національною пам’яттю.

Лише за минулий рік Херсонщину відвідали представники іноземних парламентарів та більше 20 іноземних делегацій різних країн світу, які висловили свою підтримку у прагненні України до миру та збереження територіальної цілісності.

Сьогодні Україна має реальну потужну підтримку міжнародних партнерів, лідерів країн – членів ООН та НАТО. Їх рівень підтримки високий, як ніколи.

Мені здається, саме тому, зараз, ми спостерігаємо найактивніше поширення фейкової інформації та голослівних повідомлень в медіапросторі, приголомшливих новин про вторгнення та війну з Росією.

Для нас, жителів прикордонної до окупованого Криму області, це вже не новина!!!

Ми чітко розуміємо і усвідомлюємо реальну ситуацію на адмінмежі, знаємо всі можливі загрози, і знаємо, як будемо діяти!

І вже звикли до цих хвиль штучної тривоги та напруги, яку час від часу сіють у соцмережах та ЗМІ.

НЕ ПІДДАЮЧИСЬ ПАНІЦІ МИ ПРАЦЮЄМО ДАЛІ: ремонтуємо дороги та відкриваємо амбулаторії,  будуємо стадіони та робимо операції з трансплантації! Херсонщина розвивається всі 8 років!

«Не піддавайтесь паніці! Заспокойтеся!»

З такими словами звернувся Президент України до громадян.

І Я ПІДТРИМУЮ КОЖНЕ СЛОВО ПРЕЗИДЕНТА!

Будьте мудрими та зважливими!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН