Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Звання «Викладач нового часу» отримали два співробітники новокаховського вишу (ВІДЕО)

Новокаховський гуманітарний інститут Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» підбиває підсумки календарного року.

Декан факультету управління та адміністрування, соціально-правових та інформаційних технологій Марія Пшенична розповіла:«Традиційно в ці хочеться підвести підсумки першого семестру 2021-2022 навчального року. Озираючись назад, можемо відверто сказати, що цей час був для всіх освітніх закладів непростим. Це пояснюється тими побоюваннями і хвилюваннями, які спричинила хвиля ковіду. Але тим приємнішим є усвідомлення того, що за всіма показниками освітньої діяльності, як кількісними, так і якісними, Новокаховський гуманітарний інститут перевищив свої результати в порівнянні з минулими роками. По-перше, у нас була дуже успішна вступна кампанія. Ми на 20% перевищили показники минулого року за набором студентів на молодші курси. Це пов’язано, скоріш за все, з тим, що в період перших хвиль пандемії ми не на слові, а на ділі продемонстрували свою готовність забезпечувати і тримати високу якість освітнього процесу навіть в дистанційних умовах. Тому існуючі дистанційні технології і перевірена часом платформа Moodle дозволяє нам не мати жодних проблем з освітнім процесом».

100% лекторів інституту є вакцинованими. Тож у першому семестрі навчальному закладу вдалося повністю виконати навчальний план та підвищити показники і навіть успішність студентів.

Марія Пшенична зазначила:«Ми отримали чималу кількість позитивних результатів. Скарбничка досягнень Новокаховського гуманітарного інституту поповнилася лише впродовж останнього семестру близько 20 сертифікатами з підвищення кваліфікації наших професорсько-викладацьких кадрів. Два педагоги встигли завоювати два перших місця в загальнодержавному освітньому проєкті «Викладач нового часу». Це означає, що ми реально готові працювати і покращувати свої навички. Не поступаються даному темпу і студенти. Нещодавно відбулося нагородження президентськими стипендіями кращих студентів університету «Україна». І саме наш новокаховчанин, студент 4 курсу спеціальності Право Ващишин Марк отримав іменну стипендію Президента університету «Україна» Петра Таланчука, з чим ми його вітали. Крім того, дуже приємним надбанням стало 3 місце у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт серед студентів з інвалідністю студентки 4 курсу спеціальності Психологія Анастасії Максимової. На рівні країни вона виборола бронзу. Це означає, що наукова робота для всіх груп студентів попри їх особливі освітні потреби відбуваються на дуже високому рівні. Цим ми пишаємося».

Університет підтримує сільську молодь.

«З точки зору оплати навчання в університеті «Україна» завжди існував і продовжує діяти гнучкий графік пільгових умов», — розповіла Марія Пшенична.

Це означає, що левова частина студентів має можливості за скрутних життєвих обставин звернутися до ректора з проханням отримати пільгу в якості оплати за навчання.

Декан Марія Пшенична наголосила:«Ця прерогатива з 2020 року розповсюдилася і на вихідців з сільської місцевості. Діти, які вступлять до Новокаховського гуманітарного інституту із районів і сел отримають до 30% знижку в якості оплати за контрактом впродовж навчального року».

Тому навчатися можна на вигідних умовах, заощаджуючи кошти в такий складний час.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН