Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

З 24 лютого учні новокаховських шкіл перейдуть на звичайну форму навчання

«21 лютого щотижневу апаратну нараду разом з заступниками, секретарем Новокаховської міської ради, начальниками відділів і структурних підрозділів,  керівниками комунальних підприємств та старостами старостинських округів, міський голова Володимир Коваленко розпочав з привітання іменинників – освітян. Квіти і найкращі побажання від Новокаховської громади приймали Оксана Нораєва, керівник ДНЗ №1 “Гвоздичка”, Тетяна Чепа, керівник ДНЗ №7 “Ромашка”, Тетяна Долецька, директор ліцею “Спектр” та Вячеслав Рєзніков, директор школи №10.

Начальниця відділу освіти Лілія Микитенко доповіла, що всі навчальні заклади та педагогічні колективи готові до виходу з дистанційної форми навчання з 24 лютого.

Володимир Коваленко доручив відповідальним особам підготувати передачу проєкту ремонтних робіт на стадіоні “Енергія” Херсонській облдержадміністрації. В подальшому ХОДА буде виступати головним замовником, проводити тендер та брати участь у співфінансуванні.

Також міський голова підняв питання стосовно приведення грунтових доріг в населених пунктах громади в належний стан: на них необхідно провести грейдерування та підсипку грунту. Директор КП “ШЕУ” Анатолій Гуртовий повідомив про те, що дані роботи заплановані і будуть проведені найближчим часом», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Новокаховської міської територіальної громади.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН