Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Бериславщині відділення соціальної роботи надає свої послуги жителям громади

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Бериславської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«В червні 2021 року на базі коммунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальної допомоги) Бериславської міської ради  було створено відділення соціальної роботи. Завдання відділення допомагати сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах. Віримо, що професійна допомога здатна зберегти дитині сім’ю, повернути її з вулиці, а батькам повернути радість від виховання дітей.

Наші фахівців допомагають батькам підвищити рівень виховного потенціалу, запобігають випадкам жорстокого поводження з дітьми і допомагають дітям у реалізації їх права на безпечне існування та залучають увагу суспільства до проблем дітей, які залишилися без піклування батьків, а також дітей і сімей групи ризику, зменшують число дітей та сімей, які опинились у складних життєвих обставинах шляхом надання допомоги кризовим родинам у подоланні життєвих труднощів та мінімалізації негативних наслідків чи навіть повного розв’язання проблем сім’ї, долають дитячу бездоглядність.

У разі потреби звертатись за адресою: м. Берислав вул. Успенська, 10. каб. 18 з 8:00 до 17:00

Контактний телефон: 7 – 65 – 70».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН