Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мешканці Корабельного району отримали обігрівачі

Жителі Корабельного району отримали обігрівачі, – повідомила Херсонська міськрада.

Через постійну ворожу стрілянину у мікрорайоні Корабел відсутнє опаленням.

Наразі триває забезпечення необхідними речами населення району: продуктовими наборами, одягом, гігієнічними засобами.

Зокрема сьогодні електричні обігрівачі отримали мешканці району, які проживають у багатоквартирних будинках, де відсутнє централізоване опалення.

За словами голови Корабельної районної у місті Херсоні ради Наталі Чорненької це стало можливо завдяки допомоги від ГО” Ротарі Клуб Київ Інтернешнл”, що працює від імені МОМ (міжнародна організація з міграції) при співпраці з благодійним фондом «Серце України».

«Нещодавно ми отримали 1252 обігрівача, а сьогодні прийшло – 1940. Ці електричні обігрівачі ми замовляли саме для жителів району Корабел. Робота триває, люди звертаються, отримають необхідні документи для заповнення, відповідно до вимог благодійників, та звичайно отримають ці обігрівачі. За три дні видано 992 обігрівача», – розповіла Наталія Чорненька.

Мешканка мікрорайону Тетяна Сергіївна сьогодні отримала 31 обігрівач для свого під’їзду: «Нам дуже були потрібні ці обігрівачі, бо наразі відсутнє центральне опалення. Люди дуже задоволені і дуже вдячні за таку допомогу!».

Тож робота триває і вже найближчим часом мешканці приватного сектору, які подали заявки, отримають пічки-«буржуйки» для обігріву своїх домівок, що вчора було доставлено з міста Києва.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН