Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці розпочали моніторинг об’єктів будівництва

Відділ державного архітектурно-будівельного контролю Новокаховської міської ради розпочав моніторинг об’єктів будівництва Новокаховської міської територіальної громади. На даний час відпрацьовується Дніпрянський старостинський округ.

До відома громадян та приватних підприємців громади повідомляємо, що відповідно до ст. 34 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» право на виконання будівельних робіт, щодо об’єктів будівництва, які за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з незначними наслідками (СС1), та щодо об’єктів, будівництво яких здійснюється на підставі будівельного паспорта, настає після подання замовником повідомлення про початок виконання будівельних робіт відповідному органу державного архітектурно-будівельного контролю.

Для уникнення штрафних санкцій, рекомендуємо усім забудовникам розпочати оформлення дозвільних документів на будівництво, звернувшись за довідками до Відділу державного архітектурно-будівельного контролю Новокаховської міської ради за адресою: 74900, м. Нова Каховка Херсонської області, просп. Дніпровський, 23, кабінет №108 (будівля виконкому Новокаховської міської ради).

Додатково повідомляємо, що в подальшому самовільно побудовані будівлі та споруди будуть заважати Вам вчиняти будь-які нотаріальні дії, пов’язані з вашим майном (купівля, продаж, дарування, спадщина, тощо). А у разі намірів узаконення самовільно побудованих будівель ви будете притягатись до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу, який буде встановлено законодавством на момент Вашого звернення.

Відділ державного архітектурно-будівельного контролю Новокаховської міської ради

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН