Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонському фаховому спортивному коледжі проходить навчально-тренувальний збір з вільної боротьби

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Херсонського фахового спортивного коледжу. У повідомленні йдеться про наступне:

«На базі Херсонського фахового спортивного коледжу проходить навчально-тренувальний збір з боротьби вільної. Борці і борчині цілеспрямовано готуються до Чемпіонату України, який відбудеться 21-23 січня 2022 у м. Києві, та до Чемпіонатів Європи, що проходитимуть в Угорщині та Болгарії.

Збір у Херсоні проходить під керівництвом головного тренера національної збірної команди України Євонова Володимира Євгеновича і старшого тренера національної збірної команди України  Кубішина Віктора Івановича.

Дівчата тренуються під керівництвом Заслуженого тренера України Лушнікова Віктора Федоровича і старшого тренера національної збірної команди України Павлова Романа Валерійовича! Всі вони є тренерами Херсонського фахового спортивного Коледжу!

В спортивному залі коледжу зібралися спортсмени з Херсона, Дніпра, Мелітополя, Южного, Одеської області.

Ми радіємо, що випускники Коледжу різних років знов всі разом зібралися в рідних стінах і готуються до важливих стартів.

Бажаємо вам перемог!!!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН