Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині на узбіччях доріг утворилися сміттєзвалища

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Службу автомобільних доріг. Так виглядає узбіччя новенької траси на Кропивницький. Яскравий приклад того, що скільки грошей не вкладай у розбудову дороги та її інфраструктурне облаштування, людина й там знайде, де насмітити…

І ніби рухаємося у правильному напрямку, і цінності сповідуємо європейські, а й досі повсюди спостерігаємо людське невігластво.
І мусимо безупину збирати гори пластику й непотребу, котрі горе-водії не здатні довезти до найближчої урни.
Лише за останній місяць миколаївські дорожники зібрали та вивезли з придорожньої території понад 100 тон непотребу. Переважна більшість якого це будівельне та побутове сміття, що викидають мешканці навколишніх сіл.
Шановні водії! Дорожники – не комунальники. Узбіччя доріг – не сміттєзвалищ.
Концентруючи свою увагу на прибиранні смітників вздовж доріг, доводиться розпорошувати ті зусилля та ресурси, що мали бути зосереджені на будівництві та ремонті доріг. А господарство Служби автодоріг насправді чимале, понад півтори тисячі кілометрів.
Допоки наша планета потопатиме у смітті? Питання радше риторичне…

Проте від кожного з нас залежить те, яким світ буде завтра. Лише завдяки свідомому та відповідальному ставленню до природи та навколишнього середовища збережемо нашу планету для майбутніх поколінь.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН