Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонводоканал встановив нові пожежні гідранти

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Фахівці Херсонводоканалу встановили нові наземні пожежні гідранти за адресами вул.Перекопська, 166, просп.Ушакова, 2 та пл.Свободи, 5.

Перевага наземних гідрантів перед підземними полягає у швидкості підключення до них, подвійній запірній арматурі, вони не можуть бути заблоковані автотранспортом, у них передбачені відривні болти на випадок, якщо їх здвигає автомобіль. При цьому спрацьовує автоматичний клапан, який моментально перекриває подачу води.

«Водоканал підтримує належний технічний стан пожежних гідрантів, від яких залежить швидкість реагування на пожежі чи інші надзвичайні ситуації. Постійно виконуються перевірки пристроїв, герметичність клапанів, контроль тиску та витрат води. Пожежно-рятувальними службами проводяться випробування пристроїв для забезпечення їх ефективної роботи», – коментує начальник дільниці з ремонту та експлуатації водопровідних мереж Херсонводоканалу Олександр Кудрявченко.

Загалом у 2021 році відремонтовано 141 та встановлено 24 нових пожежних гідранта».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН