Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Херсоні у Водоканалі завершили акцію для боржників

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на повідомлення пресслужби Херсонського водоканалу. У повідомленні йдеться про наступне:

«Унікальна акція Херсонводоканалу «Уклади договір на поетапне погашення боргу без попереднього внеску, не виходячи з дому», яка тривала 2 місяці, завершена.

398 споживачів скористалися зручним сервісом та уклали договори на вигідних для себе умовах на загальну суму  4 022 418 грн. 

Протягом дії акції  фахівці Водоканалу виїжджали до всіх бажаючих споживачів-боржників та укладали договори на поетапне погашення боргу  на місці, без попереднього внеску.

Звертаємося до містян з наполегливим проханням не накопичувати борги та  своєчасно оплачувати спожиті послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

Розрахунковим періодом для оплати є календарний місяць. Оплата здійснюється не пізніше 20 числа місяця, наступного за розрахунковим періодом. Плата за надані послуги вноситься споживачем відповідно до показників лічильника або норм споживання».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН