Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі призначили нову керівницю регіонального відділення Ukrainian Seafarers Union

Про це у соціальних мережах розповіла Христина Король. Вона займається організацією правозахисної діяльності моряків:

Дуже приємно та нестерпно поділитися новиною про призначення мене на посаду керівниці регіонального відділення у місті Одеса! 

Я дуже рада стати частиною команди Офіс простих рішень та результатів! 

Завдяки підтримці Mikheil Saakashvili, Maria Barabash, Олег Михайлик з командою Офіс простих рішень та результатів питання багатомільйонної корупційної схеми стосовно видачі морякам документів на працевлаштування та підтвердження їхньої кваліфікації набуло розголосу на всеукраїнському рівні! Завдяки плідній співпраці вдалось досягти впровадження міжнародного тестування СES , а також Верховною Радою України було ухвалено законопроєкт №3944, який був спрямований на знищення більш ніж 70% корупції у питанні отримання документів, а саме підтвердження кваліфікації за стажем згідно з міжнародною конвенцією ПДНВ. Ми віримо, що плідною співпрацею ми зможемо привести українське законодавство до міжнародних вимог, без корупційної складової!

Попереду дуже багато тяжкої роботи, адже супротив чиновників, які зацікавленні знищувати морську галузь через бажання отримувати накрадені гроші зі схем дуже наполегливий.

Незважаючи на те, що Mikheil Saakashvilii знаходиться далеко ,ми віримо у перемогу та чекаємо на скоріше повернення додому – в Україну !

Ukrainian Seafarers Union

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН