Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Херсоні ввели в дію нові рахунки для зарахування надходжень до державного і місцевих бюджетів

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. У повідомленні йдеться про наступне:

«До уваги платників податків!

З 1 січня 2022 року введено в дію нові рахунки!

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі повідомляє, що з 01.01.2022 введено в дію нові рахунки для зарахування надходжень до державного і місцевих бюджетів та зарахування коштів єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок).

Кошти, сплачені з 01.01.2022 на старі рахунки по зарахуванню податків, зборів та єдиного внеску не будуть зараховуватись, а повертатимуться як нез’ясовані надходження.

1. Реквізити рахунків для сплати податків, зборів та платежів до державного бюджету  Херсонській області (діють з 01.01.2022)

2. Реквізити рахунків для сплати податків, зборів та платежів до місцевих бюджетів по Херсонській області (діють з 01.01.2022)

3. Реквізити рахунків для сплати податків, зборів та платежів до місцевого бюджету Херсонської МТГ (діють з 01.01.2022)

3. Реквізити рахунків для сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування по Херсонській області (діють з 01.01.2021)

4. Символи рахунків для сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування по Херсонській області

4. Порядок заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування податку на додану вартість, повернення помилково або надміру зарахованих коштів, затверджений наказом Міністерства фінансів України від 24.07.2015 № 666, із змінами та доповненнями

Увага! Казначейство відкрило рахунки за надходженнями до місцевих бюджетів Автономної Республіки Крим та міста Севастополя (далі – АР Крим та м. Севастополь) виключно для зарахування платежів із сплати боргів з місцевих податків та зборів, що виникли до дати початку тимчасової окупації.

1. Реквізити рахунків для обліку доходів місцевого бюджету АР Крим

2. Реквізити рахунків для обліку доходів місцевого бюджету м.Севастополь».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН