Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У 2021 році до бюджету Херсонської громади надійшло на 53,7 мільйона гривень єдиного податку більше, ніж минулого року

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на повідомлення пресслужби Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. У повідомленні йдеться про наступне:

«За даними відділу координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, упродовж січня – листопада 2021 року платники Херсонської територіальної громади, які обрали спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, перерахували до місцевого бюджету понад 331 мільйон гривень єдиного податку,  що більш як на 53,7 млн гривень перевищує торішній показник.

Єдиний податок є другим за розміром платежем, що формує доходи місцевих громад, і поступається лише податку на доходи фізичних осіб.  

Враховуючи, що відповідно до Бюджетного кодексу України єдиний податок від підприємницької діяльності сплачується на рахунки територіальних громад, у Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі наголошують, що своєчасна та повна сплата єдиного податку сприяє розвитку нашого регіону, і закликають суб’єктів малого бізнесу свідомо та сумлінно ставитися до обов’язку сплачувати податки».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН