Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Президентську стипендію отримала випускниця з Нової Каховки

Про це розповіли у соціальних мережах:

– У 2021 році найбільшу суму балів на ЗНО в нашому місті отримала випускниця ЗОШ №1 Єлізавета Ігорівна Мерзлова. Того ж року вона стала студенткою Харківського національного університету імені Василя Каразіна, обрала спеціальність «економічна кібернетика».

І вже у 2021 році талановита дівчина в числі найкращих випускників України ( по 10 випускників – від кожної області та від міста Києва) почала отримувати стипендію Президента України – по 10 тис. грн.. щомісяця. Цю чудову новину нам повідомив колишній міський голова Нової Каховки, і до того ж – щасливий дідусь успішної студентки – Вадим Миколайович Мерзлов.

Нагадаємо, що 14 квітня 2021 року вийшла постанова КМУ №347 «Питання призначення та виплати стипендій і премій Президента України у сфері освіти». Було затверджено Порядок призначення та виплати стипендій Президента України учасникам зовнішнього незалежного оцінювання, які отримали найвищі результати.

Відтепер щороку призначаються стипендії учасникам ЗНО, які отримали найбільшу загальну суму балів за результатами ЗНО з чотирьох навчальних предметів.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН