Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Виш у Херсоні підбив підсумки року

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку ректора Херсонського державного університету Олександра Співаковського. У повідомленні йдеться про наступне:

«Дорогі друзі!

Ось і підійшов до завершення 2021 рік. Яким він був? Однозначно непростим. Світ стрімко змінюється і ми поступово звикаємо до інших умов життя. І те, що декілька років тому здавалося дивним, наразі стало звичними речами. Рік, що минає, зробив нас сильнішими й мудрішими, дав потужний поштовх до реальних змін на краще.

Херсонський державний університет – один із небагатьох освітніх закладів, який ні на день не зупиняв свою роботу та забезпечував якісний освітній процес. І, звісно, нам є чим пишатися! Ми впевнено тримаємо лідерські позиції серед закладів вищої освіти Херсонщини, підвищуємо рейтингові позиції, розширюємо кордони співпраці з міжнародними партнерами, розвиваємо інфраструктуру в університеті, відкриваємо нові сучасні лабораторії на факультетах. Ми є частиною екосистеми міста і надалі працюємо над збереженням людського капіталу.

Радують своїми досягненнями й студенти. Це наша спільна робота – потужної, згуртованої команди однодумців, які мають спільну систему цінностей – працювати в найкращому і найпотужнішому освітньому закладі та жити в незалежній, європейській державі.

Тож я хочу побажати всім міцно тримати долю в своїх руках, розширювати коло інтересів та друзів, рухатися тільки вперед!

Щастя в Новому році!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН