Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні з’явилася нова модель первинної комунікації поліцейських із громадянами

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на повідомлення пресслужби Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«У Херсонському районному управлінні поліції ГУНП відкрили перший в області фронт-офіс.

Фронт-офіс — нова модель первинної комунікації поліцейських із громадянами у відділах і управліннях поліції. Поліцейські уточнюють у відвідувачів мету їхнього звернення, з місця контактують з колегами, до компетенції яких за напрямками діяльності належить питання заявника. Громадянам допомагають складати письмові звернення,  роз’яснюють норми чинного законодавства, спрямовують, з урахуванням належності, до інших державних органів, у разі, якщо підняте питання не належить до компетенції поліції. Та головна відмінність фронт-офісу від попереднього формату роботи зі зверненнями громадян – оперативність, надання допомоги, комунікація зі службами підрозділу, відкритість у діяльності поліцейських.

Секретар міської ради Галина Лугова, яка привітала поліцейських із відкриттям фронт-офісу, зазначила: “Такі перетворення говорять про те, що поліція готова працювати відкрито. За підтримки міського голови Ігоря Колихаєва та депутатського корпусу у Херсоні здійснюється реалізація програми щодо матеріально-технічної підтримки Херсонського районного управління поліції. Програма існує із 2015 року – з того часу фінансування її збільшено в два рази, і ми бачимо, що результати є”, – зазначила Галина Лугова.

За її словами, Ігор Колихаєв прагне, аби люди, які звертаються за допомогою до поліції, негайно її отримували.

“За підтримки міського голови у Херсоні існує також програма “Безпечне місто”, обсяги фінансування якої також збільшилися у декілька разів за останні роки. Тож сподіваємося у подальшому на плідну співпрацю, результатом якої будуть подібні до сьогоднішніх зміни”, – зауважила секретар міської ради».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН