Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Благодійний ярмарок, акредитації та змагання: як минув тиждень в ХДУ

Про результати розповів ректор ХДУ Олександр Співаковський:

Минув насичений тиждень, який звершився так само яскраво, як й розпочався.
Понеділок, 20 грудня, провели засідання Вченої ради, на якому, зокрема, заслухали звіти колег за підсумками робочих візитів до Республіки Узбекистан та до Сумського державного університету.

Того ж дня на Конференції трудового колективу звітував як ректор за роботу в 2021 році. Подякував колегам за командну роботу, за спільну систему цінностей, що нас об’єднує та надихає рухатися тільки вперед.

На педагогічному факультеті відкрили клас-лабораторію Нової української школи, обладнання для якого придбано за рахунок обласного бюджету. Також відкрили лабораторію для змішаного навчання.

Презентували результат інвестування університету в розвиток медичного факультету. Маємо нове обладнання вартістю більше, ніж 300 тисяч гривень.

Вже 10 років з нами немає видатної особистості, педагога, науковця Олега Мішукова. У камерній обстановці разом з близькими, друзями, колегами, учениками вшанували пам’ять Олега Васильовича.

Херсонський державний університет поступово переходить у режим «без паперів». Нещодавно три університетські відділи приєдналися до програми «Дія.QR», що має на меті спрощення процедури документообігу.

23 грудня в басейні Херсонського державного університету спортсмени з інвалідністю виборювали першість в обласних змаганнях з плавання.

Цього тижня відбулися три акредитаційні експертизи освітньо-наукових програм «Освітні, педагогічні науки», «Психологія» та «Правознавство» третього рівня вищої освіти. Команда університету гідно представила наш заклад та унікальність ОНП, які проходять акредитацію за вимогами НАЗЯВО.

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» захистили звіти виробничої практики, яку вони проходили на базі нашого структурного підрозділу – кафе «Універ». Завдання було – розробити бізнес-план відновлення роботи закладу та меню. Впоралися на гарному рівні! Очікуємо на відкриття кафе!

24 грудня разом з деканесою медичного факультету Наталією Шахман та студентами цього ж факультету долучилися до благодійного ярмарку, який ініціювало КНП «Херсонська обласна клінічна лікарня».

П’ятниця стала надзвичайно урочистим днем. У Херсонському державному університеті 527 магістрам вручили довгоочікуваний документ про вищу освіту, із них 69 дипломів – за відмінні навчальні досягнення. Разом з проректорами привітали випускників усіх 9 факультетів. Пишаємося вами! Тільки вперед!

Наступний тиждень буде останнім робочим у 2021 році. У вівторок, 28 грудня, проведемо святкове засідання ректорату та привітаємо один одного з прийдешніми новорічними святами.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН