Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Генічеську відбувся святковий концерт для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Генічеської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«24 грудня до Генічеського палацу творчості дітей та юнацтва Генічеської міської ради завітали 40 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з різних куточків громади. Працівники палацу і вихованці його гуртків запросили малечу на святкову новорічну програму. Серед почесних гостей були Генічеський міський голова Олександр Тулупов та його заступник Ірина Попова.

Концерт, як завжди у ПТДЮ, пройшов на високому рівні. Дітлахи сміялись, голосно аплодували, брали активну участь у конкурсах та іграх.

За сценарієм всі вони перебували на борту уявного літального апарату «Зірколіт-2022», який через негоду все не міг злетіти. А поки не міг, дітей розважали казкові персонажі.

Коли зірколіт все таки злетів, з вітальним словом до дітей звернувся Олександр Тулупов. Олександр Васильович побажав малечі всіляких гараздів, і разом з Дідом Морозом і Снігуронькою кожному вручив солодкі подарунки».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН