Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі напали на офіс «Українського об’єднання моряків»

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт «Морські бізнес-новини України». У повідомленні йдеться про наступне:

«22.12.2021 на офіс Ukrainian Seafarers Union (USU) було скоєно напад. Організація УМА, яку створили колишні співробітники Морської адміністрації, провела мітинг, під час якого погрожували Христині Король та всім співробітникам USU.

Про це повідомила Христина Король у соцмережі.

“Вандали кидали в офіс димові шашки, розпалювали фаєри, завдавали шкоди офісній будівлі та кричали погрози на адресу Христини Король та членів організації. Це були підставні особи, так звані тітушки, які за гроші загрожують Христині Король та працівникам організації «Українське об’єднання моряків», завдають шкоди особистому майну, залякують наших родичів.

Такі акції влаштовують з метою залякати Христину Король та моряків. Корупціонери та бандити, які зараз обіймають керівні посади в Інспекції з підготовки та дипломування моряків, дуже бояться майбутнього мітингу USU, який відбудеться 18 січня біля посольства США.

Після анонсування Христиною Король мітингу 18 січня 2022 року проти незаконних дій з боку співробітників інспекції з питань підготовки та дипломування моряків, порушення законодавства України та конституційних прав моряків України, на неї та інших працівників USU почали чинити тиск та загрожувати життю.” – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, під будівлею Моррічсервісу на вулиці Грушевського в Одесі відбувся мітинг. Декілька десятків людей вимагали від громадської організації Ukrainian Seafarers Union (перебуває в одному будинку з Морречсервісом) повернути їм гроші, заплачені за допомогу в оформленні морських документів. Після цього пікетники перемістилися під обладміністрацію на проспекті Шевченка».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН