Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великокопанівській громаді працюють над зменшенням кількості лісових пожеж

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на соцмережі. У повідомленні йдеться про наступне:

«У відповідності до проєкту “Збереження лісових насаджень та покращення екологічної безпеки сільських територій Херсонської області за допомогою ІР-систем” на території ДП “Великокопанівське ЛМГ” в грудні поточного року встановлено три мобільних щогли (Новомаячківське, Великоолександівське та Гаврилівське лісництва).

Це лише один з етапів створення системи раннього виявлення пожеж в лісових масивах, до яких згодом додадуться телевізійні спостережні камери, з яких буде вестися онлайн спостереження та запис зображення, створення програмно – апаратного комплексу, дорожньої карти та контролем за рухом пожежних автомобілів.

Реалізація проєкту матиме суттєвий вплив на формування нових суспільних відносин у межах територіальних громад.

Основним завданням є оперативне реагування на надзвичайні ситуації та пожежі, забезпечення ефективності та своєчасності отримання інформації та координації рішень, що сприятиме покращенню стану охорони лісів від пожеж.

Головний результат – це зменшення кількості лісових пожеж в межах розміщення системи раннього виявлення пожеж в лісових масивах».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН