Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В центральній лікарні в Генічеську з’явилися нові кисневі станції

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Генічеської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Дві нові кисневі станції отримала сьогодні, 21 грудня, КНП Генічеська центральна лікарня Генічеської міської ради. Одну з них розмістили біля центрального корпусу, де знаходиться хірургічне, пологове, реанімаційне відділення і приймальний покій. Другу — біля інфекційного відділення, де подача кисню планується на два поверхи.

За словами начальника відділу охорони здоров’я Генічеської міської ради Олександра Тяпкіна, на придбання станцій з державного бюджету виділено більше 5 мільйонів гривень.

Нові станції виробництва Словенії мають полегшити працю робітників, які до цього переносили важкі балони вручну.

Користуючись нагодою, директор КНП Ельдар Фетієв запропонував оглянути дитяче і неврологічне відділення, де ще тривають ремонтні роботи, але вже видно позитивні зміни.

Перебуваючи у дитячому відділенні, Ельдар Ленурович зазначив, що тут, крім дітей Генічеської МТГ, лікуються маленькі пацієнти з Івановської, Новотроїцької і Нижньосірогозької громад, однак останні участі у фінансуванні закладу не беруть. Генічеський міський голова Олександр Тулупов запропонував голові Генічеської РДА Сергію Олефіренку обговорити це питання з керівниками зазначених громад. Сергій Володимирович підтримав пропозицію».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН