Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителів Білгород-Дністровського запрошують на персональну виставку місцевого художника

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Білгород-Дністровської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«23 грудня о 15.00 у виставковій залі краєзнавчого музею відбудеться відкриття третьої персональної виставки «Світло і тінь» молодого і талановитого місцевого художника Івана Волошина.

Одна з головних особливостей творчості – передача ефектів світла і атмосфери. Метод роздільних непригладжених мазків, нанесених на полотно, є важливою складовою створення ілюзії легкості та свіжості, завдяки чому в картинах зберігається відчуття незавершеності та інтимності, що є характерною особливістю творчості Івана Волошина.

Легкий серпанок, присутній у кожній картині, надає зображеним предметам поетичну романтичність, внутрішній спокій, тиху життєрадісність. Світлі тони передають у зображені образи безтурботності буття, бадьорість та піднесеність почуттів.

Третя персональна виставка в краєзнавчому музеї та нескінченна кількість творчих активностей у проміжках: участь у міжнародних конкурсах, фестивалях, виставках (як ближнього, так і далекого зарубіжжя: Бразилія, Аргентина, Гонконг, США). І, як слідство заслуженого результату – висока оцінка творчості: перемоги, медалі, дипломи лауреатів, гран-прі та щире визнання глядачів. Цікаве насичене життя сучасної творчої людини.

Роботи автора увійшли до каталогу «Painting & graphics» (живопис та графіка), який представляє світ українського мистецтва.

Білгород-Дністровський краєзнавчий музей запрошує всіх бажаючих познайомитися з живописом Івана Волошина, відвідавши його персональну виставку «Світло і тінь» з урахуванням усіх протиепідемічних заходів».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН