Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Херсоні чоловік знищив на автівці зелену зону: мер відреагував на інцидент (фото)

Вчора вночі в центрі Херсона стався інцидент з водієм, який, ймовірно, знаходився під дією алкоголю чи інших речовин. Винуватця автомобільного вандалізму, який знищив зелену зону на вулиці Університетські (на кільці поблизу ХДУ) вже встановили.

Емоційно висловився у соціальних мережах з приводу такого вандалізму мер міста Ігор Колихаєв. Він написав, що винуватця притягнуть до відповідальності обов’язково:

“Разве это умаляет скотство, прочно поселившееся внутри некоторых граждан (если их так можно назвать)?!
Ни пощады, ни снисхождения пусть не ждут те, у кого даже возникает мысль испохабить городскую собственность! И ни алкоголь, ни какое-либо другое средство “изменения сознания” – не оправдание!”

Міський очільник обурений таким вчинком та наголошує, що для уникнення подібних ситуацій у місті будуть запроваджувати інші заходи контролю:

“Если нет желания жить в европейском городе, значит, мы поднимем выше и усилим ограждения на круговых развязках, а вместо озеленения и благоустройства будем тратить деньги на камеры видеонаблюдения и усиление охраны. Я не пугаю, я негодую до самого сердца!”
Активно реагують мешканці міста на подію, містяни шоковані тим, що сталося. Не шкодують слів під дописом депутата міської ради Андрія Калити:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН