Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Генічеську обговорили питання запобігання і протидії насильству

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Генічеської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Нещодавно на базі відділу освіти Генічеської міської ради відбувся круглий стіл під назвою «Посилення ефективності міжсекторального реагування та взаємодії у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі», організаторами якого виступили благодійна організація «Фонд милосердя та здоров’я», громадська організація «ІРЦ «Правовий простір» та відділ соціального захисту населення міськради.

Захід проводився в рамках проєктів «Шерифи для нових громад» та «Нові виклики — нові методи: як убезпечити дітей в територіальних громадах Херсонщини», що реалізують БО та ГО за підтримки Міжнародного фонду Ч.С. Мотта та Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Участь у заході взялиспеціалісти відділу соціального захисту населення міськради, Генічеського міського центру соціальних служб, відділу освіти, відділу «Служба у справах дітей», Генічеського бюро правової допомоги, Генічеського районного відділу поліції та відділу патрульної поліції Автономної Республіки Крим та міста Севастополь, а також заступник міського голови з питань економічного розвитку громади, бюджету та фінансів Юрій Бабанін.

Модератором виступила директор ГО «ІРЦ «Правовий простір» Наталя Бімбірайте».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН