Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новокаховській громаді готуються до новорічних свят

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на соцмережі. У повідомленні йдеться про наступне:

«Останній місяць 2021 року як завжди насичений святковими та урочистими заходами.

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. В цей день за участі ліквідаторів аварії об 11:00 в Палаці культури пройде тематичний захід «Пам’ятаємо! Вони захистили нас».

Час невпинно летить. Здається, зовсім нещодавно ми зустрічали 2021 рік, а вже через місяць будемо вимушені його проводжати, зустрічаючи Новий 2022 рік. Звичайно, жителі та гості нашого міста з нетерпінням чекають цього свята.

Новорічний цикл починається із Дня святого Миколая, який в цьому році припадає на неділю 19 грудня. Це свято – одне із найважливіших для дітей, тому для нашої малечі підготовлено чудову розважальну програму.

Протягом 17 – 19 грудня з 09:30 до 18:00 в Новокаховському Палаці культури буде працювати Резиденція Святого Миколая, де на діток чекають чарівні казкові герої та цікаві фотозони.

17 грудня о 10:00 в Палаці культури відбудеться благодійний захід для дітей з багатодітних родин, під час якого вони зможуть переглянути цікаву виставу «Крамничка підступних солодощів», а також отримають солодкі подарунки.

Звичайно, що всі дітки нашої громади із задоволенням хотіли б переглянути цю виставу. Саме для них 17 та 19 грудня о 15:00 в Палаці культури буде проходити новорічна вистава «Крамничка підступних солодощів» за участі Народного театру юного глядача Палацу культури. Запрошуємо всіх дітей стати учасниками цього прекрасного заходу, вхід за квитками та запрошеннями.

Відкриття Головної ялинки міста відбудеться 23 грудня 2021 року о 16:00 на Центральній площі міста біля Палацу культури, а урочисте запалення вогнів на нашій красуні-ялинці планується о 17 годині. Тому запрошуємо всіх жителів та гостей доєднатися аби разом насолодитися цим неймовірним моментом.

З 24 грудня 2021 року до 5 січня 2022 року в Палаці культури буде працювати Святкова новорічна резиденція, разом з тим щодня протягом цього періоду (24 грудня – 5 січня) о 11:00 в глядацькій залі Палацу культури буде проходити новорічна вистава «Вартовий» за участі акторів Народного драматичного театру Палацу культури.

Плануються традиційні зустрічі  міського голови з працівниками освіти та культури, які цього річ пройдуть у Палаці культури. Також 28 грудня відбудеться Новорічний вогник для медичних працівників, які сьогодні стоять на передній лінії фронту боротьби з коронавірусною інфекцією. Для того щоб вони хоч трохи перепочили, ми організовуємо їм цікаву новорічну програму.

За нашою давньою традицією, ми хочемо привести новорічне свято і до дітей, що проживають у сільських населених пунктах нашої громади. Тому протягом суботи 25 грудня для дітей у сільських клубних закладах, за участі міського голови Володимира Коваленка та його заступників, будуть проводитися новорічні ранки з солодкими подарунками.

28 грудня об 11:00 в Палаці культури буде проведена цікава дитяча програма для дітей пільгових категорій за участю міського голови Володимира Івановича Коваленка. Ми хочемо зробити і для них це свято незабутнім.

І вже в новорічну ніч, для тих хто прийде на Головну ялинку готується привітальна новорічна програма.

На Різдвяні свята в міському Палаці культури готується Різдвяний концерт та багато інших заходів, звичайно з дотриманням всіх карантинних вимог, враховуючи епідемічну ситуацію в місті.

Програма дійсно насичена різними заходами, тому ми будемо раді вітати всіх мешканців громади на наших святкових урочистостях, аби разом розділити радість новорічних та різдвяних свят».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН