Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Юні новокаховчани вдало виступили у фінальному етапі обласного конкурсу майстрів художнього читання

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Новокаховської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Нещодавно, дистанційно, на базі Херсонського державного будинку художньої творчості підвели підсумки заключного фінального етапу щорічного обласного конкурсу майстрів художнього читання «Наша земля – Україна» серед дітей та учнівської молоді.

Переможниці міського етапу щорічного обласного конкурсу майстрів художнього читання «Наша земля – Україна», який проходив на базі Будинку дитячої творчості Новокаховської міської ради, – вихованки комунального закладу «Новокаховська дитяча школа мистецтв» Кривіцька Марія і Валієва Аміра знову показали свою майстерність на високому рівні.

Учениця учбового театру «Колібрі» Кривіцька Марія посіла почесне І місце у середній віковій категорії (10–13 років) з твором В.Кравчука «Притча про мову», а Валієва Аміра здобула ІІІ місце за виконання віршу І.Бірча «Моя Україна».

Щиро вітаємо викладача і творчого наставника Олену Тюкалову та її талановитих учениць і бажаємо творчих здобутків і неперевершених перемог у наступних конкурсах!»

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН