Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні планують створити дендропарк (фото)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Херсонського обласного онкологічного диспансеру. У повідомленні йдеться про наступне:

«Таку мрію має колектив Херсонського онкологічного диспансеру. Черговий крок на шляху до неї зробили минулого тижня – на території закладу висадили близько 50 саджанців.

Підхопили ідею керівництва держави, в рамках програми Президента України «Зелена країна» провели акцію «Створюємо ліси разом». Додали нашій території краси, затишку й чистого повітря, каже директорка КНП «ХООД ХОР» Ірина Сокур.

Саджали деревця у два етапи. Один день співробітники диспансеру озеленювали територію разом з вихованцями та викладачами КЗ «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» ХОР. Діти подарували і посадили саджанці, вирощені власноруч – акації, липи, і навіть розлогу сливу «Піссарді». До слова, між цим центром і диспансером діє угода про спільну діяльність і партнерство.

А через два дні працівники онкодиспансеру знову взялися за лопати, щоби посадити подаровані закладу небайдужими херсонцями ексклюзивні саджанці туї, сосни, кипарису, берези.

Навколо будівлі диспансеру вже добре піднялися і радують око посаджені раніше дерева. Сподіваємося, що нові саджанці також приймуться, і дендропарку тут бути».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН