Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Білгород-Дністровську міську багатопрофільну лікарню надійшло нове сучасне медичне обладнання

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Білгород-Дністровської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Міський голова Віталій Граждан разом з секретарем міської ради Олександром Скалозубом відвідали функціональне-діагностичне відділення міської багатопрофільної лікарні, де їм було представлене сучасне високоточне медичне обладнання, а саме – багатофункціональний ультразвуковий сканер, який придбаний за рахунок державної субвенції і встановлений у кабінеті УЗД-діагностики.

За словами в.о. головного лікаря лікарні, депутата міської ради Віталія Жнякіна, нове обладнання дозволяє проводити ехокардіоскопію (УЗД серця), обстеження органів черевної порожнини, обстеження суглобів, судин, щитовидної та молочної залоз, а також використовувати допплерівські режими та багато інших високоточних обстежень.

Звертаючись до персоналу лікарні, міський голова сказав: «Хочу акцентувати на тому, що обстеження на новому УЗД-апараті для мешканців міста буде проводитись абсолютно безкоштовно, за наявності направлення від сімейного лікаря. Ми намагаємось максимально оснастити міську лікарню передовим медичним обладнанням, аналогів якого немає навіть у приватних клініках.

Лише за цей рік у лікарні вже з’явилися: комп’ютерний томограф, цифровий рентген-апарат, високоточна ендоскопічна стійка, 4 монітори пацієнта, аудіометр для пологового будинку та багато іншого передового медичного обладнання. Я вдячний народному депутату України Олександру Ткаченку за сприяння у виділенні коштів із державного бюджету на придбання багатофункціонального високоточного ультразвукового сканера для Білгород-Дністровської міської багатопрофільної лікарні».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН