Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В лікарні у Білгород-Дністровському ввели в експлуатацію новий комп’ютерний томограф

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Білгород-Дністровської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Білгород-Дністровською міською багатопрофільною лікарнею отримано всі дозвільні документи для запуску діагностичного обладнання – надсучасного комп’ютерного томографу, який встановлено у лікарні.

13 грудня міський голова Віталій Граждан разом з секретарем міської ради Олександром Скалозубом поспілкувалися з виконуючим обов’язки головного лікаря міської багатопрофільної лікарні Віталієм Жнякіним та оглянули процес введення в експлуатацію комп’ютерного томографу.

«Вже найближчими днями, введене в експлуатацію нове медичне обладнання надасть можливість лікарям міської лікарні проводити обстеження пацієнтів та відповідно до цього призначати необхідне лікування. Для ургентних хворих та жителів міста, які отримали направлення від сімейного лікаря, таке обстеження проводитиметься безкоштовно, а витрати на його проведення покриватимуться національною службою здоров’я України за Програмою медичних гарантій відповідно до пакету медичних послуг, що надаються лікарнею» – зазначив міський голова Віталій Граждан.

Виконуючий обов’язки головного лікаря міської багатопрофільної лікарні Віталій Жнякін зазначив, що процедура отримання всіх дозвільних документів для введення в експлуатацію комп’ютерного томографу вимагала певного часу, але завдяки отриманому дозволу, вже найближчими днями перші пацієнти матимуть змогу пройти обстеження на даному медичному обладнанні».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН