Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В сервісних центрах МВС на Херсонщині дбають про людей з інвалідністю

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Сервісні центри МВС в АР Крим та м. Севастополі. У повідомленні зазначено наступне:

«Рівні серед рівних. Саме такого ставлення прагнуть особи з інвалідністю. Можна сотні разів говорити про толерантність, європейське суспільство, співпереживання, але без дій – це елементарне пустослів’я.

У Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями сервісні центри МВС ще раз нагадують: наші заклади оснащені спеціальними пандусами і кнопками, аби люди з інвалідністю могли на рівні отримувати державні послуги. Також у нас сотні таких осіб складають практичні іспити на майданчиках.

Крім того, у найбільших містах країни маємо спеціальні планшети. Наші адміністратори із сурдоперекладачем можуть повноцінно проконсультувати й надати послуги людям з вадами слуху.

Ці люди не вимагають до себе жалю, для них важливе лише елементарне – можливість жити, бути в суспільстві, самореалізуватися, мати доступ до гідної освіти, послуг і робочих місць».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН