Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Міст через річку Вірьовчина капітально ремонтують в рамках програми «Велике будівництво» (відео)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» .

У Херсонській області активно цього року ремонтуються дороги.

2021 рік — це рік «Великого будівництва». На території Херсонщини проходить ремонт на багатьох ділянках доріг, при цьому дорожні роботи виконує декілька компаній, розповідають у Службі автомобільних доріг Херсонської області.

Так, начальник Служби Микола Савченко зазначив: «На сьогоднішній день завершені роботи на ділянках доріг на протяжності 140 км, на 7 км ще ведуться ремонтні роботи. Також планом було передбачено відремонтувати дві штучні споруди — автомобільні мости. Це реконструкція мосту через Північно-Кримський канал у м. Таврійськ і капітальний ремонт мосту в селі Чорнобаївка через річку Вірьовчина. Роботи стосовно мосту через Північно-Кримський канал майже завершені, готуються документи для прийняття об’єкту в експлуатацію. Роботи стосовно мосту через річку Вірьовчина перебувають на завершальній стадії. По основним напрямкам роботи в 2021 році, перш за все, були:

– автомобільна дорога М-14 (Одеса – Мелітополь – Новоазовськ),

– курортний напрямок Т-22-16 (Гола Пристань-Залізний Порт),

– курортний напрямок Р-47 (Херсон-Нова Каховка-Генічеськ),

– автомобільна дорога Т-04-03 (Мар’янське-Берислав-/Р-47/),

– автомобільна дорога Т-22-07 (Високопілля – Велика Олександрівка – Берислав) в Бериславському районі».

Стратегічним і важливим напрямком в’їзду в Херсон є дорога М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (Під’їзд до м. Херсона). В останнє цей напрямок ремонтувався в 2004 році. Виконує дорожні роботи підрядна організація ТОВ «СП «Автострада».

Начальник дорожньо-будівельної дільниці №11 ТОВ «СП «Автострада» Сергій Міронов прокоментував: «В рамках програми «Велике будівництво» в цьому році «Автострада» виконує роботи по чотирьом автомобільним дорогам. В Херсонській області вже завершено два об’єкти:

– автомобільна дорога Т-22-07 (Високопілля-Велика Олександрівка-Берислав) на ділянці км 78,2 – км 87,6 (протяжністю 9,4 км) — поточний середній ремонт,

– автомобільна дорога Т-22-15 (під’їзд до аеропорту Херсон) — теж завершено поточний середній ремонт.

Також ведуться роботи з капітального ремонту автомобільної дороги М-14 Одеса- -Мелітополь-Новоазовськ (Під’їзд до м. Херсон) км 0+00 – км 4+100, ремонт автомобільної дороги Р-47 Херсон-Нова Каховка-Генічеськ на ділянці км 0 – км 10, також поточний середній ремонт».

Херсонці бачать, як активно  проходить капітальний ремонт мосту через річку Вірьовчина на під’їзді до Херсона, а  також виконуються дорожні роботи у напрямку Херсона на Бериславському шосе.

Детальніше у відео телестудії «Український південь».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН