Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці облаштують три новорічних локації з ялинками

Ось й прийшла зима, наближаються новорічні свята і вже з перших днів грудня усі починають до них готуватися. Символом Нового Року традиційно є новорічна ялинка. Кожна родина намагається облаштувати її на власний розсуд: сосна чи ялина, натуральна чи штучна, з гірляндами чи іграшками.

Головними ялинками Нової Каховки завжди опікувалось комунальне підприємство «НК Екосервіс». От і з початку грудня підготовча робота вже триває. Цього року на вулицях міста буде облаштовано три локації із новорічними деревами, у місцях, де завжди багато людей – на центральній площі міста біля Палацу Культури, на площі поряд із кінотеатром «Юність» та в мікрорайоні «Сокіл», біля магазину «АТБ».

Як завжди, ялинки будуть прикрашені іграшками та новорічними гірляндами. Також готуються розважальні програми для мешканців громади за участю Святого Миколая, Діда Мороза та Снігуроньки, творчих колективів.

Крім того, головні вулиці міста прикрасить новорічна ілюмінація, яку електрики комунального підприємства «НК Екосервіс» вже почнуть монтувати найближчими днями.

Новокаховська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН