Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сучасний медіацентр відкрили в Херсонському НВК №8 (відео)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь».

У Херсонському навчально-виховному комплексі І-ІІІ ступенів №8 відкрили сучасний медіацентр. Це святкова подія для учнів навчального закладу, адже це ще одна можливість для розвитку.

Підготовка до відкриття шкільного медіацентру була довготривалою, а головне плідною. Проводились перемовини з організаціями, установами міста щодо підтримки реалізації цікавого учнівського проєкту. Він знайшов підтримку, адже суспільству важливо, аби молоде покоління було медіаграмотним ще з шкільних років.

Серед школярів відбувся кастинг на дикторів радіо, ведучих телевізійних передач, операторів. Перші спроби створювати медіаконтент діти зробили вже під час відкриття медіацентру.

Цікавим досвідом для дітей стало створення власних проєктів програм, які в майбутньому будуть транслюватися на шкільному телебаченні. Медіацентр співпрацюватиме з Херсонським державним університетом.

В навчально виховному комплексі №8 сучасний підхід до освіти, тут створюють всі умови аби навчальний процес зацікавлював дітей.

Для студентів заняття з дітьми це також цікавий досвід, адже є можливість освіжити свої знання та поділитися ними із школярами.

У дітей багато планів, тож вже скоро всі бажаючі зможуть переглянути програми, створені ними на каналі в YouTube медіацентру навчально виховного комплексу №8.

Детальніше — у сюжеті:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН