Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Депутати Херсонської міськради проголосували за виділення 3 млн грн. допомоги постраждалим родинам на вулиці Штурвальній

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Першим питанням депутати під час сесії розглянули доповнення та зміни до міської комплексної програми “Соціальний захист” та підтримали його 44 голосами. Проєкт рішення стосувався виділення коштів на одноразову допомогу загальною сумою 3, 094 млн грн на придбання житла сім’ям, що постраждали внаслідок аварії на напірному каналізаційному трубопроводі по вул. Штурвальній. Допомогу отримали 6 родин.

«Міський голова Ігор Колихаєв був схвильований цією ситуацією і хотів якомога швидше допомогти людям, а депутатський корпус це підтримав. У майбутньому влада з розумінням віднесеться до постраждалих родин. Ми відкриті до співпраці й готові чути кожного, хто потребує допомоги»,- зауважила секретар міської ради Галина Лугова, коментуючи рішення депутатів.

Допомога буде видана родинам, що нададуть весь пакет необхідних документів включно з розрахунковими рахунками, куди міська рада перерахує кошти.

Заплановано, що при вчасному наданні документів, родини отримають кошти впродовж двох тижнів».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН