Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсон урочисто відзначить переможців проєкту-премії «Золота молодь Херсона-2021»

У вересні стартував Перший проєкт-премія «Золота молодь Херсона-2021», учасниками якого є ті, хто прославляє Херсон на творчих конкурсах та фестивалях, спортивних турнірах, учнівських олімпіадах, хто займається благодійністю чи громадською діяльністю, — повідомляє «Український Південь».

1 грудня секретар Херсонської міської ради Галина Лугова зустрілася з організаторами Першого проекту-премії «Золота молодь Херсона-2021» Оксаною Пономарьовою та Андрієм Ярьоменко, аби обговорити деталі церемонії нагородження переможців зазначеного проєкту.

Перший проєкт-премія «Золота молодь Херсона-2021» проходить за підтримки міського голови Ігоря Колихаєва та депутатів Херсонської міської ради VIII скликання з метою стимулювання талановитої молоді Херсона.

Як зазначає Андрій Ярьоменко, проєкт стартував з вересня поточного року та проходить у три етапи. Наразі триває його третій етап – визначення переможців у номінаціях: спорт, наука, мистецтво, благодійність та громадська діяльність.

«Кожен учасник отримає ексклюзивну нагороду та його фото буде розміщено у книзі «Золота молодь Херсона-2021», – повідомила Оксана Пономарьова.

Секретар міської ради Галина Лугова резюмувала зустріч, зазначивши, що такі проєкти корисні для міста, адже майбутнє громади формується саме завдяки ініціативній та талановитій молоді.

23 грудня пройде урочисте церемонія нагородження переможців.

Херсонська міська рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН