Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині за програмою «Велике будівництво» триває зведення нового мосту

У рамках президентської програми «Велике будівництво» в активній стадії продовжується перебудова штучної споруди на маршруті Н-24 Благовіщенське-Миколаїв на ділянці км 183+200 – км 185+800 неподалік міста Нова Одеса.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Миколаївській області.

Натепер на підходах до мостової конструкції дорожники укріплюють насип, щоб унеможливити просідання земляного полотна. Для цього посилюється основа бутовим каменем та щебенем різної фракції, влаштовується геотекстиль, георешітка та пісок.

Також на об’єкті працівники підрядних організацій ТОВ «Ростдорстрой» та ТОВ «Міст Інжінірінг» продовжують армування та бетонування мостового полотна.

Внаслідок реконструкції буде виконано спрямлення траси Н-24 та будівництво на ній нового мостового переходу, довжиною 109 метрів. Наявний міст через річку Гнилий Єланець по завершенню будівельних робіт буде розібрано.

Зазначимо, що траса Н-24 Благовіщенське – Миколаїв – є стратегічно важливою транспортною артерією Миколаївщини, яка перетинає найбільші міста області: Нову Одесу, Вознесенськ, Южноукраїнськ та Первомайськ. Тому за програмою «Велике будівництво» дорожні працівники масштабно оновлюють автошлях відразу на трьох відтинках.

Так, проходить реконструкція на ділянці км 183+200 – 185+800 (Троїцький міст), капремонт мосту у селі Ракове та поточний середній ремонт на відрізку від Южноукраїнська до Вознесенська.

У результаті ремонтних робіт буде отримано 23 кілометри нового покриття та 2 новозбудованих мостових переходи.

Миколаївська обласна державна адміністрація

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН