Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині завершують ремонт дороги Дніпро – Миколаїв

Багато років маршрут Кривий Ріг – Миколаїв був у топі найгірших автошляхів нашої країни. Але завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» цей автошлях перетворюється на європейський.

У Миколаївській області поточний середній ремонт дороги Н-11 Дніпро – Миколаїв (через м.Кривий Ріг) на відрізку км 314+000 – км 319+335 виходить на фінішну пряму.

Від виїзду з Миколаєва у напрямку Баштанської кільцевої розв’язки стартувало укладання фінішного шару покриття. Спочатку дорожники обробляють дорогу бітумною емульсією для кращого зчеплення між собою шарів асфальтобетону. Далі за допомогою асфальтоукладальних машин влаштовують ЩМА-20 з наступним ущільненням котками.

🔹 Для збереження оновленого автошляху від проїзду перевантаженого транспорту, неподалік Баштанської кільцевої розв’язки розпочато влаштування майданчику для зважування фур.

🔹 Для забезпечення максимальної безпеки та комфорту пересування водіїв транспортні потоки 4-смугової ділянки автошляху розділено за допомогою бетонного парапетного огородження типу «Нью Джерсі».

Також на об’єкті виконано встановлено опори електроосвітлення. Це суттєво покращить зручність та безпеку пересування дорогою Н-11 у нічний час.

Довідково: Автошлях національного значення Н-11 Дніпро – Миколаїв (через Кривий Ріг) був побудований у 40-их роках минулого століття. Упродовж 2020-2021 років ремонтуємо його у двох областях: Дніпропетровській та Миколаївській.

Загалом за програмою «Велике будівництво» у 2021 році планується побудувати і відремонтувати 4 600 км доріг державного значення у всіх областях.

Служба автомобільних доріг у Миколаївській області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН