Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський водоканал відзначив кращих споживачів року

У Херсонському Водоканалі відбувся конкурс «Кришталева крапля» та визначені переможці «Кращі споживачі 2021 року». Про це розповіли на офіційній сторінці.

30 листопада 2021 у МКП «ВУВКГ м. Херсона» відбулася церемонія відбору переможців конкурсу «Кришталева крапля», який проводився вперше та стане для споживачів традиційним щорічним конкурсом.
Метою конкурсу було посилення та підвищення свідомості споживачів в питаннях користування послугами водоспоживання та виконання своїх обов’язків як користувачів послуг водопостачання та водовідведення.
У першій номінації «Кращий споживач» серед ОСББ та житлових організацій переможцем визначено ОСББ «Фрітаун, 74/1 корпус 2».

По другій номінації «Кращий споживач» у багатоквартирному секторі переможцем визначено Хаменкова Василія Васильовича по вул. Лавреньова, 20.
У третій номінації «Кращий споживач» у приватному секторі переможцем визначено Веклич Володимира Олексійовича по вул. Каховській.

У четвертій номінації «Кращий споживач» по інших підприємствах переможцем визначено ФО Михальцову Вікторію Вікторівну.

У п’ятій номінації «Кращий споживач» серед бюджетних організацій переможцем визначено Херсонську обласну організацію Українського товариства глухих .
Вітаємо Вас з перемогою, наші «Кращі споживачі» !

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН