Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі патрульні виявили хлопця, ймовірно, причетного до крадіжки гаджетів

Виклик про крадіжку з кіоску мобільних телефонів інспектори отримали суботнім ранком. Заявником був охоронець ринку, який повідомив, що виявив пошкоджені ролети та розбиту вітрину точки продажу мобільної техніки, а на підлозі розкидані мобільні телефони.

Прибувши на місце, охоронець повідомив патрульним, що на відео з камер спостереження видно, що до події причетні двоє громадян у темному одязі, які пішли в напрямку вулиці Світлої.

Орієнтувавши екіпажі, інспектори почали обстежувати територію. Невдовзі патрульні помітили схожого чоловіка. Під час спілкування громадянин дуже нервував та постійно плутався в поясненнях. Надалі в нього виявили 4 гаджети та ноутбук.

На місце події прибула мати хлопця та власник кіоску, який упізнав свої речі. Усе виявлене було вилучено слідчо-оперативною групою в присутності свідків.

Відомо, що слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Патрульна поліція Запорізької області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН