Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі інспектори затримали крадія

26 листопада близько 4-ї години ранку на вулиці Ладозькій, увагу інспекторів привернув підозрілий громадянин, який, побачивши патрульних, пришвидшив рух у бік гаражів.

На вимогу зупинитися, чоловік кинув щось на землю, пройшовши ще декілька метрів, зупинився. Під час спілкування громадянин помітно нервував та нічого пояснити не зміг.

Згідно зі ст. 34 ЗУ «Про Національну поліцію» поліцейські провели поверхневу перевірку та виявили у 32-річного чоловіка чохол з двома зв’язками ключів, складний ніж та чохол для документів із написом Audi.

Оглянувши місце, неподалік гаражів, інспектори побачили на землі посвідчення водія та дві банківські картки. Патрульні перевірили власника посвідчення за базою даних та дізналися його контактний номер телефону. Зідзвонившись, чоловік повідомив, що в його автомобілі Audi E-tron, який припаркований на вулиці Бородинській, розбите скло та відсутні речі: ніж, ключниця з ключами, чохол для документів, посвідчення водія та банківські картки.

Охоронці порядку викликали на місце події слідчо-оперативну групу. 32-річного чоловіка було запрошено до відділення поліції.

Відомо, що слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) ККУ.

Санкцією статті передбачено позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Патрульна поліція Запорізької області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН