Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні підписали Меморандум щодо співпраці у побудові в Україні прозорої та ефективної системи реалізації та оренди майна та земельних ділянок

Участь у підписанні взяли міський голова Ігор Колихаєв та директор ДП «Прозорро.Продажі» Олексій Соболев.

Прозорро.Продажі – державна електронна торгова система, яка забезпечує проведення конкурентних електронних аукціонів з оренди/продажу державного та комунального майна.

«Майже два місяці тому Прозорро.Продажі розпочали проведення торгів з оренди та продажу комунальних та держземель. Ми активно розповідаємо про це українцям – так, сьогодні у Херсоні проведено тренінг на базі Асоціації міст України з навчання спеціалістів та підписано Меморандум про активізацію цього напряму. Як результат – місто отримає можливість здавати в оренду та продавати землю – і сільськогосподарського призначення, і звичайну», – відзначив Олексій Соболев.

Зі свого боку Ігор Колихаєв наголосив, що електронні аукціони – це один із найдієвіших способів наповнення бюджету. «Те, що належить місту має продаватися чи здаватися в оренду за справедливою ціною – чесно, прозоро і з усією відповідальністю. Тому сподіваюся, що навчання та наша співпраця будуть по-справжньому ефективними», – підкреслив міський голова.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН