Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ректора новокаховського вишу нагороджено Почесною грамотою Верховної Ради України

На ІХ сесії Херсонської обласної ради Почесною грамотою Верховної Ради України було нагороджено ректора Новокаховського гуманітарного інституту університету «Україна» Георгія Севрюкова за високий професіоналзм та культурно-освітній розвиток держави, – повідомляє інформаційне видання «Український Південь».

Георгій Севрюков так прокоментував цю нагороду: «Приємно було, що сьогодні вшанували колектив Новокаховського гуманітарного інституту університету «Україна». За 22 роки ми зробили дуже багато для нашої області, для півдня України. Ми маємо більше 11 тисяч випускників. Немає жодного району в області, де б вони не працювали.

У нас велика діаспора і в Києві. Наші випускники працюють і в Кабінеті Міністрів України, і в Верховній Раді, і в Міністерстві освіти тощо. Тому дуже приємно, що відзначили колектив нашого вишу».

 Георгій Іванович також зазначив, що в інституті продовжують успішно працювати сіоціальні проєкт: «Ми вже декілька років надаємо сучасну техніку на два-три роки дітям, які їх не мають. Вони користуються нею, аби тримувати гарні результати в навчанні, особливо це  актуально в час карантину, під час дистанційки.

Немає державної програми для воїнів АТО, але ми надаємо їм знижку на навчання 50-70%. Вони заслужили все своєю кров’ю, борючись з агресором».

Редакція інформаційного видання  «Український Південь» вітає колектив вишу з нагородою.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН