Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині затримали групу, яка займалась виробництвом фальсифікованого алкоголю

Наразі затримано двох учасників злочинної групи.

Оперативники управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області Нацполіції спільно зі слідчими УСБУ в Миколаївській області задокументували протиправну діяльність групи осіб. До протиправної діяльності були залучені жителі Миколаєва. Вони налагодили функціонування 4-х підпільних цехів з виробництва алкогольної продукції. Спеціально для цього орендували складські приміщення. Виробничі потужності дозволяли виготовляти до 30 тонн «алкоголю». Крім того, займалися збутом етилового спирту.

Правоохоронці за силової підтримки КОРД провели санкціоновані обшуки у підпільних цехах, за місцем зберігання продукції та у помешканнях фігурантів.  Вилучили 18 000 літрів спирту та готової до збуту продукції, майже 54 тисячі пачок цигарок. Також поліцейські вилучили грошові кошти, обладнання та компоненти для виробництва, «чорнові» записи.

За результатами заходів поліцейські затримали двох учасників злочинної групи в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Трьом фігурантам повідомлено про підозри за ч. 2 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Офіційний сайт Національної поліції в Миколаївській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН