Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

15 споруд постраждали внаслідок обстрілів за вихідні у Миколаївській області

Упродовж 28 – 29 травня війська рф завдали чисельних ударів по Миколаєву та області. Під обстрілами ворога перебували обласний центр та населені пункти – Новий Буг, Березнегувате, Шевченкове, Засілля, Любомирівка, Мурахівка та Прибиш.

Пошкоджень і руйнувань зазнали 15 об’єктів цивільної інфраструктури, з них: багатоповерхівки, приватні житлові будинки, гаражі, аптеки та інші споруди. Є загиблі та постраждалі.
#Правоохоронці фіксують наслідки російської агресії по мирному населенню і допомагають потерпілим.
Усі зібрані матеріали приєднують до кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 438 КК України «Порушення законів та звичаїв війни».
Поліцейські відреагували на понад 1000 сигналів, що надходили від громадян. Більшість із них стосувались наслідків воєнних злочинів.
Закликаємо громадян не нехтувати сигналами повітряної тривоги та нагадуємо про важливість вкрай обережного поводження із боєприпасами, які залишаються після обстрілів. Торкатися нерозірваних снарядів або частин боєприпасів категорично заборонено. Для їхнього знешкодження слід негайно звертайтеся до поліції або ДСНС за телефонами 102 та 101.

Поліція Миколаївської області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН