Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На межі Миколаївщини та Кіровоградської області відновлюють дорогу

Просто на очах колишня «бетонка» М-13 Кропивницький-Платонове (на м.Кишинів) перевтілюється у сучасну трасу з новеньким асфальтобетонним покриттям. І все це за неповний місяць активних ремонтних робіт.

На даний час, від межі з Кіровоградською областю дорожники продовжують планувати узбіччя, укріплювати земляне полотно за допомогою цементу, влаштовувати дренаж та основу зі щебенево-піщаної суміші, обробленої цементом, а також укладати нижній шар асфальтобетонного покриття.

 Об’єкт є перехідним, тому решту етапів ремонту плануємо виконати вже у наступному будівельному сезоні, а саме:

🔸️ влаштування верхнього шару покриття зі щебенево-мастикового асфальтобетону;
🔸️ ремонт водопропускних труб і моста;
🔸️ встановлення сучасних елементів організації дорожнього руху;
🔸️ нанесення розмітки.

Швидкі темпи просування ремонту траси М-13 на ділянці км 76+416 – км 99+484 забезпечує підрядна організація «Автострада». Цьогоріч компанія успішно зайшла у Миколаївську область і демонструє найвищу якість виробничого процесу, а також динамічність та інноваційність під час виконання ремонтних робіт.

Відновлення стратегічно-важливого маршруту М-13 Кропивницький-Платонове стало можливим завдяки національній програмі Велике будівництво. Відтепер перетинаючи межу Кіровоградської та Миколаївської областей водіїв зустрічатиме якісна асфальтована дорога, а не здиблені бетонні плити.

Служба автомобільних доріг

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН