Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Одещині відновлено майже 170 кілометрів доріг державного значення

На Одещині у рамках програми «Велике будівництво» вже відновлено майже 170 кілометрів доріг державного значення, про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Одеській області:

– Від початку 2021 року відремонтовано дороги:

Т-16-10 Приморське – Жовтий Яр – Татарбунари з під’їздом до смт Сергіївка. Відновлено дві ділянки дороги загальною протяжністю 27 кілометрів. Дорога з’єднує курортні села Шабо, Сергіївку, Чабанське, Вольне, Приморське та Курортне;

Р-33 Вінниця – Турбів – Гайсин – Балта – Велика Михайлівка /М-16/:
▪️км 266- км 281, ділянка починається від міста Подільськ та проходить через села Соболівка, Бочманівка та Ставрове,
▪️км 330- км 344, ділянка від повороту на селище Соше – Острівське до смт Велика Михайлівка,
▪️ км 369- км 378, ділянка проходить через села Ангелінівка та Розалівка;

Т-16-44 КПП “Лісне” – КПП “Малоярославець Перший”. Відновлено ділянку, км 41-км 59, від КПП «Малоярославець-Перший» до смт. Тарутине;

Т-16-18/Р-33/Роздільна – Єреміївка/М-05/, км 0- км 8, ділянка з’єднує місто Роздільна з автомобільною дорогою Р-33.

Т-16-07 Ізмаїл – Кілія – Вилково, ділянка км 38 – км 48, від міста Кілія до межі з Ізмаїльським районом.

Капітально відремонтовано та розширено до 6 смуг руху Міст через Хаджибейський лиман.

Ще тривають ремонтні роботи на дорогах:

▪️Р-33 Вінниця -Турбів – Гайсин – Балта – Велика Михайлівка – /М-16/, км 319 – км 330, від міста Захарівки до села Соше – Острівське. На ділянці тривають роботи з організації дорожнього руху – встановлюють дорожні знаки та наносять розмітку.

▪️Т-16-27 КПП “Серпневе”- Тарутине – Арциз – Сарата:
• км 0 – км 21, від КПП «Серпневе» до смт Тарутине, виконуються роботи з влаштування основи дорожнього одягу. На ділянці протяжність 10 кілометрів вже влаштовано 2 шари асфальтобетону.
• км 61- км 70 виконуються роботи з посилення основи дорожнього одягу. На чотирьох кілометрах влаштовано нижній шар асфальтобетону.

▪️Р-55 Одеса – Вознесенськ – Новий Буг, км 86- км 90, розпочалися роботи з рекострукції ділянки у с. Вікторівка. Наразі виконуються роботи з влаштування основи дорожнього одягу.

▪️Т-16-08 Болград – Червоноармійське – Арциз – Сарата, км 39 – км 45, вже влаштовано два шари асфальтобетонного покриття. Виконуються роботи з укріплення узбічь.

▪️Т-16-44 КПП «Лісне» – КПП «Малоярославець Перший».
• км 13- км 40, на ділянці влаштовано нижній шар асфальтобетонного покриття – 11,5 кілометрів. Виконуються роботи з укріплення узбічь та влаштування водовідведення.

▪️Н-33 Одеса – Білгород – Дністровський – Монаші – /М-15/ з під’їздом до порту Чорноморськ, км 37- км 42, завершено роботи з влаштування двох шарів асфальтобетону. Ведуться роботи з влаштування автобусних зупинок на заїзних\виїзних карманів.

▪️Р-72 КПП «Старокозаче» – Білгород-Дністровський, км 0 -км 10. Ведуться роботи з фрезерування старого покриття та посилення основи дорожнього одягу, паралельно виконуються роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону.

▪️ Т-16-15 КПП “Великоплоске” — Новопетрівка — Цебрикове — Знам’янка — Березівка, км 0 – км 14, проводяться роботи з розбирання старого дорожнього одягу та влаштування ровиків поширення.

▪️У розпалі роботи з будівництва дороги до Одеського морського порту. Наразі ведуться роботи із зняття рослинного шару грунту, відсипки нижнього шару основи з піску, влаштування геотекстилю. Триваю роботи із зведення естакади – ведуться роботи з бетонування паль.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН