Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Одещині активно будують нову дорогу

«Разом із ініціативною групою мешканців мікрорайонів Більшовик та Крива Балка побували на будівництві нової дороги, яка покликана мінімізувати рух великовантажів Одесою. Люди, які багато років страждають від руху фур повз їхні будинки, хотіли переконатися, що роботи ведуться за графіком, і почути запевнення будівельників, що дорога буде здана в експлуатацію до кінця цього року. Зроблено велику роботу, і графік будівництва дотримано.

Активна фаза робіт розпочалася у 2020 році. Їй передувало безліч зустрічей та переговорів. Будівництво ведеться за кошти державного бюджету у рамках програми Президента «Велике будівництво».

Паралельно одеською мерією ведеться робота з відселення мешканців будинків, що знаходяться в безпосередній близькості до дороги, що будується – також за кошти держбюджету.

Крім того, Служба автомобільних доріг України розробляє проєкт з будівництва нової Об’їзної дороги і з’єднання її з дорогою в порт, яка будується», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку одеського міського голови Геннадія Труханова.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН