Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У перший день очного навчання в херсонському виші провели семінар

Про це повідомляється на фейсбук сторінці ХДАЕУ:

– Перший тиждень офлайн навчання, на який так чекали всі учасники освітнього процесу, перевершив усі сподівання!

Продовжуючи співпрацю з провідними закладами і проєктами готельного та ресторанного бізнесу, сьогодні, 19 листопада 2021 року, в межах Школи аграрного лідера відбулася зустріч із керівником проєкту «Крафтові вина «Курінь» – Халупенко Денисом Миколайовичем.

Традиційно захід відкрив проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності ХДАЕУ – Херсонський державний аграрно-економічний Аверчев Олександр Володимирович, який акцентував увагу здобувачів на необхідності втілення теоретичних знань у практичні навички шляхом співпраці зі стейкхолдерами. Модератор Школи аграрного Аверчева Наталія Олександрівна наголосила, що проведення таких заходів є корисним як для роботодавців, так і для здобувачів із точки зору їх майбутньої роботи та професійної діяльності.

Зустріч із Денисом Миколайовичем проходила у форматі практичного семінару зі застосуванням сучасної платформи для онлайн-зустрічей ZOOM. Для обговорення спікер підняв актуальні теми сьогодення, почавши з туристичних ресурсів як базової умови розвитку туризму, поступово перейшовши до опису логічного формування та впровадження бізнес-ідей.

Неабияк зацікавила здобувачів тема сімейного бізнесу з нуля, під час обговорення якої студенти дізналися про особливості ведення такого бізнесу та почули практичні поради на майбутнє.

Родзинкою заходу стала мотиваційна промова від керівника проєкту «Крафтові вина «Курінь», під час якої спікер наголосив, що необхідно «жити» улюбленою справою та постійно навчатися, для того щоб стати дійсно затребуваним працівником на ринку праці.

Адже сфера туристичного та готельно-ресторанного бізнесу є і завжди буде актуальною в суспільстві, потребуючи високваліфікованих кадрів.

Ми вдячні Денису Миколайовичу за співпрацю та за те, що зробили захід Школи аграрного лідера інформаційно-насиченим, який не лише зацікавив здобувачів, але й неабияк змотивував. Упевнені, подальші зустрічі будуть ще більш пізнавальними.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН