Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На міських очисних спорудах у Херсоні оновили обладнання

На міських очисних спорудах каналізації запущено в дію первинний відстійник №7, модернізація якого, з повною заміною зношеного обладнання, тривала останні 4 місяці. Про це повідомляє Херсонводоканал.

Коштом інвестиційної складової тарифу фахівцями міських очисних споруд каналізації (МОС) було зроблено великий обсяг робіт з відновлення елементів вказаного відстійника.

Після пусконалагоджувальних робіт оновлена одиниця технологічного обладнання близько місяця працюватиме у тестовому режимі. Фахівці аналітичної лабораторії контролю якості стічних вод, які сумлінно стежать за результатами аналізів стоків, триматимуть на посиленому контролі показники на виході відстійника №7.

Відтепер на біологічне очищення будуть йти ретельніше очищені від домішок стоки, що знизить навантаження на помпове обладнання в наступних циклах техпроцесу.

«Стічні води на виході з МОС міста завжди відповідають всім нормативним показникам та без загрози для екологічного стану водойм повертаються у природне середовище», – зазначив головний інженер Водоканалу Олексій САВЧЕНКО.

Херсонська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН