Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вихідними у Херсоні відбудеться екологічний фестиваль

20 листопада з 11.00 до 15.00 в парку «Херсонська фортеця» (біля Лебединого озера) відбудеться екологічний фестиваль «Екофест #Kherson ZeroWaste» від коаліції ГО #Екофрендлі_Я.

Центр екологічної інформації Гончарівки є одним із партнерів події. Учасників познайомлять з основами сортування сміття, а отримані знання перевірятимуть, розгадавши авторський кросворд від екоцентру. Для маленьких учасників передбачена екологічна настільна гра «Еко-мемо» та цікаві дитячі книжки про «зелений» спосіб життя.

Також заплановано багато розваг та цікавинок від організаторів: екоігри, екотанці, конкурси, квест, зона сімейного відпочинку для пікніку тощо. Перші 100 учасників, які пройдуть квест, отримають цінні призи. Але будуть не тільки веселощі, а й серйозні завдання: відбудеться збір підписів на підтримку петиції щодо приєднання нашого міста до міжнародної програми «Zero Waste Cities».

Партнерами заходу є Херсонська міська рада, управління освіти і науки ОДА, Херсонська районна рада, учнівська команда «Zero Waste Kherson», ТОВ «GreenLine SV».

Херсонська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН